Fashion is what you buy - Style is what you do with it

Capri Collection levererar...

Postad den 02 February 2016

Sedan jag öppnade butiken nere i Skåne för 3 år sedan så har jag sålt märket Capri Collection.

Märket började sin bana med hemförsäljning och har gått över till att nu för tiden nästan bara säljas i utvalda butiker. I vår är jag lite extra kär i vad CC har åstadkommit!

Eftersom mitt hjärta brinner lite X-tra för den boho-rockiga stilen så är jag glad att vi går en  vår/sommar till mötes som tokdomineras av just bohostilen. Som ni kanske har märkt så har CC likt andra märket valt att följa trenden och jag tokgillar!

 

Den här alldeles underbara kimonon/ponchon/sjalen som du kan använda lite hur som landar snart hos Guldkant i ett begränsat antal. Så håll utkik!

 

Att använda sig av sjal/scarf  som ett plagg är något jag verkligen vill rekommendera! Spana bara in den här sjalen från Rut & Circle. Alltså fatta vilket snyggt plagg du kan trolla till för bara 129kr.

 Här är en snygg blus, även den från CC som snart trillar in i butiken. Öppna ryggar är något som du sett tidigare och som du kommer att få se mer av framöver. Snyggt och sexigt att visa lite bar hud baktill, istället för en djup urringning.

Dags att bege mig till butiken och packa ihop gårdagens ordrar! Och missa nu inte att du får en liten gåva om du handlar för över 1000kr den här veckan. Och över 1000kr bjuder vi även på frakten!

P & K

Jessica

 

 

 

 

 

 

 


 

Mera poster

Gå med i vårt Guldkants

Gå med nyhetsbrevet och få uppdateringar

Sök i vår webshop