Fashion is what you buy - Style is what you do with it

Inspiration...

Postad den 01 February 2016

Helgen är över och en ny vecka tar form.

Tänkte starta med lite inspirationsbilder från helgens fotosession.

Det är ju detta som är en så otroligt rolig del av mitt jobb. Att sätta ihop outfits och testa fram olika styles. Känner nu att jag börjar få ett grepp om hur jag vill ha webshoppen. Det är ju inte riktigt samma sak som att driva en fysisk butik. Det handlar ju mer om inspiration, bra bilder och jag hoppas så klart att ni gillar det och får lite vårkärslor i kroppen! Jag jobbar på att bli bättre och bättre dag för dag!

Fotade en hel del kläder från både Capri Collection och Rut & Circle. Även en del accessoarer som vår nyinkomna boho-chica väska och några vackra armband.

De här jeansen är såå sköna och kommer från Capri Collection och jag kan redan tala om att de blivit väldigt poppis! Koftan behöver jag inte säga så mycke om. What´s not to love? Och priset är 299kr! Klicka hem bara. Gör´t!

Här har ni en tokfin klassisk blus tillsammans med samma jeans som ovan. Blusen finns även i en härlig cerise. Lika snygg till jeans som till en mer strikt byxa eller kanske en pennkjol.

Två underbara armband! Ja, hur fina som helst både var för sig som ihop.

Hoppas att ni får en underbar måndag! Själv ska jag packa klart helgens sista ordrar så de kommer iväg idag och sen blir det lite pappersarbete.

Om du handlar för över 1000kr så är det fraktfritt. Och denna veckan skickar vi även med en liten gåva till alla som beställer över 1000kr. ;-) (Gäller även om man shoppar i butiken)

Let´s go shopping!

www.butikguldkant.se

 

 

Mera poster

Gå med i vårt Guldkants

Gå med nyhetsbrevet och få uppdateringar

Sök i vår webshop