Fashion is what you buy - Style is what you do with it

En jeansjacka är ett "must have"!

Postad den 05 February 2016

Som vissa kanske har märkt så tvingades jag hålla stäng halva onsdagen och hela torsdagen. Inget som jag tycker är skoj alls, men den här gången hade nöden ingen lag. Min hals hade tjocknat till så jag varken kunde svälja eller prata. Men efter ett besök hos Farbror doktorn igår så fick jag konstaterat stämbandsinflammation. Nu har jag fått piller och börjar känna mig mycket bättre. Men jag viskar fortfarande med er när ni kommer till butiken. Bara så ni vet.

Medans jag låg hemma och kurerade mig så droppade det in en hel del fint som jag roade mig med att lägga in i webshoppen. Nu längtar jag bara efter att sätta ihop lite outfits och fota alla nya finheter.

Vissa plagg kommer ju mer eller mindre in i butiken och vänder, som May Knit. Detta är ju en favorit i repris. Jag har tidigare haft den i flertalet olika färger och varje gång, trots att jag tycker att jag tar i när jag beställer så springer de iväg fortare än qvickt. Än finns några X kvar, men vissa storl är redan slut. Så skynda om du vill haffa ett X. Finns i ljuvaste rosa eller skrispigt kritvitt.

Och idag när jag kom till butiken så packade jag upp de snyggaste jeansjackor man kan tänka sig. Ja, ni vet en jacka som ser ut så där precis som man vill att den ska va. Som att den har hängt med ett tag. Rätt slitningar och helt rätt färg. Kom i två olika tvättar. En ljus och en något mörkare. Jag som är en jeans-jacka människa och kan använda jeansjacka både över festklänningen och tishan hugger en direkt! Tummen upp för dem helt enkelt!

Och hörrni! Missa inte att alla som lägger ordrar i webshoppen eller handlar i butiken för minst 1000kr får en liten suprise! 

 

 

Mera poster

Gå med i vårt Guldkants

Gå med nyhetsbrevet och få uppdateringar

Sök i vår webshop