Fashion is what you buy - Style is what you do with it

Flower Power

Postad den 25 February 2016

Idag kom en låda med helt underbara caftans. Och det är så roligt när man får en låda och kunderna liksom kommer in och köper varorna direkt ur kartongen. Ordrarna har redan efter min första bild på Instagram trillat in. Så vill man ha ett X av denna skönheten är det bäst att raska på! Priset är endast 299kr, finns i vitt och blått! Jag tar en av varje! Så snygg att jag inte kan välja! :-)

Blommiga, somriga och alldeles, alldeles underbara är de. Man vill liksom bara kränga på sig jeans-shortsen, en t-shirt och slänga på sig  den här över. 

Den går använda både knäppt och öppen. Lika snyggt vilket som.

Jag är så glad över hippie-modet som kommit tillbaka. Finns så mycket snyggt att se överallt. På Instagram och  fejjan blir man överöst av inspiration. Jag älskar det!

Blanda mönster och färger hej vilt och jag säger som Iris Apfel. -I think its better to be happy than well dressed!

Och glad blir man ju av färg! Färg i alla dess former och mönster. Löööve it!

Här har ni en härlig inspirationsbild jag hittade på Instagram...

Kan man bli annat är happy!

Ha en skön torsdag!

 

 

Mera poster

Gå med i vårt Guldkants

Gå med nyhetsbrevet och få uppdateringar

Sök i vår webshop