Fashion is what you buy - Style is what you do with it

Frontrow - Kvalite och stil

Postad den 03 March 2016

Hur galet fina plagg packar jag upp idag? Ja, du anar inte! Nästan lite så att man blir sjuk. Alltså jag måste säga att jag älskar Frontrow. Kvalitén är outstanding och plaggen är lite udda och sitter inte på var o varannan människa och sist men inte minst så kan man styla upp både en till riktigt classy look som en bohemiskt chic-outfit. 

Alltså den här! Ja, jag behöver inte säga något mer. Bilden får tala för sig själv.

Jag fyller på både butik och webshop under dagen. Och av dessa plagg finns det inte mängder av så tveka inte om du blir sugen. Packade upp en sjukt snygg skinnjacka i morse och ett par har redan lämnat butiken. 

Just nu är det stendött i vår lilla stad. Känns som om folket har krypit under en sten o gömt sig för att invänta våren men jag är glad för de få som letar sig ut och ner i gamla stan för att besöka Guldkant. Så himla glad för er och för att webbutiken är uppe o rullar. Så himla tacksam för all positiv respons om webshopen. Tack alla nya och även alla återkommande kunder! Ni förgyller mina dagar! Så roligt det är att få packa ihop paket och sända land och rike runt. 

Igår fick jag hem alldeles underbara halsband. Små glaskulor med maskrosfrön inuti. Visste att de var fina men anade inte vilken succé de skulle bli, sålde slut i butik och webshop redan första dagen. Så nu kan ni som vill ha ett X förbeställa genom att maila mig ditt namn, mobilnummer samt hur många du vill ha. Så är du säker på att du får ditt X. 

Har ni sett dessa underabar halsband som oxå landade i butiken idag. Här på finaste Vimmelmamman Lotta Gray.  Även den vita kaftanen hittar ni hos oss.

 

 

Mera poster

Gå med i vårt Guldkants

Gå med nyhetsbrevet och få uppdateringar

Sök i vår webshop