Fashion is what you buy - Style is what you do with it

Second hand!

Postad den 30 March 2016

Jag håller på att tokrensa ur min privata garderob. Hade tidigare i Sjöbo ett par garderobsrensnings-försäljningar, där jag sålde kläder jag använt i butiken under det gångna året till riktigt bra priser. Vissa plagg endast använda 1-3 gånger. Jag vet att detta var riktigt uppskattat och jag tänkte nu göra det i webbutiken under fliken REA. Plaggen kommer givetvis även att finnas i butiken. Jag kommer att lägga upp plaggen efter hand och först ut är en sjukt snygg skinnjacka som tyvärr blivit hängande. Ja, galet fin helt enkelt. Så håll utkik på Rean så kommer ni garanterat kunna göra riktigt goa fynd framöver.

Mera poster

Gå med i vårt Guldkants

Gå med nyhetsbrevet och få uppdateringar

Sök i vår webshop