Fashion is what you buy - Style is what you do with it

Stängt....

Postad den 19 April 2016

Måndag har ju butiken stängt! Detta innebär ju inte att jag automatiskt ligger hemma o latar mig, (tyvärr). Som egen företagare jobbar man mer eller mindre 7 dagar i veckan. Står jag inte i butiken, så är jag kanske på inköp eller kanske fotografering, sysslar med pappersarbete eller som på kvällarna, tillverkar annonser och skapar inspirationsbilder, svarar på frågor på Facebook, via mail och instagram. 

Jag har valt att ha stängt på måndagar samt att öppna först kl 11.00 då jag behöver den tiden till att det där andra i livet som behövs hinnas med. 

Igår tex så fotade jag nyinkomna kläder. Otroligt kyligt att stå o posera i sommarkläder i +5 grader. Vissa bilder fick åka rakt i papperskorgen då gåshuden var svår att dölja. Men nu är iallafall webshoppen uppdaterad med nya bilder och massa nya plagg.

 Ibland behöver man även stänga av olika anledningar och jag kan garantera er att ingen företagare tycker att det är skoj att eventuellt behöva svika en kund eller två för att man kanske stänger tidigare för att hämta på fritids, gå till läkaren etc. 

Så för att förebygga alla besvikna miner så tänkte jag tala om att vi stänger tidigare på torsdag. Samt håller stängt Fredag och lördag.

MEN vår webbutik är öppen dygnet runt! Och jag är så tacksam för att ni handlar där. Det är så kul när det plingar till och det är dax att packa en ny order! I love U! 

Torsdag: 11-16

Fredag & Lördag : Stängt

Från gårdagen fotoshoot! Klänning Lise Sandal

 

 

 

 

Mera poster

Gå med i vårt Guldkants

Gå med nyhetsbrevet och få uppdateringar

Sök i vår webshop