Fashion is what you buy - Style is what you do with it

Fyllt till bredden!

Postad den 30 November 2016

Alltså nu är butiken fylld till bredden! Så mycket fin som jag fått hem. Både kläder och inredning och massa fina accessoarer. Är så glad att jag återigen bestämde mig för att ta in lite smått och gott, så som butiken var från början. Tycker det är så juligt och fint och det är så roligt att flytta runt och piffa och dona i butiken när det finns lite av varje. Webbutiken fylls på efter hand och jag ska försöka med att fota så ni får lite bättre bilder, men just nu är det tight om tid och jag hoppas att ni håller tillgoda med mina tjusiga selfies så länge! ;-)

Under december kommer vi hålla öppet mycket mer så att ni ska kunna få till det o köpa era julklappar och julkläder!  Som denna veckan har vi öppet enligt följande.

Onsdag: 11-16

Tors: 11-18

Fre: 11-18

Julmarknad Lördag och Söndag

Lör: 10-17

Sön: 11-17

Här kommer ett urval på allt som kommit in!

Först en tokigt skön och ursnygg fuskpälsväst som ni säkert sett på flera bloggar och sidor på sociala medier. Nu finns den hos oss. Ordinarie Pris 799kr men vi kör ett julerbjudande på den och ni kan fynda den för 499kr. Västen finns även i svart!

Den här klänningen är bara underbar! Och den passar både att glittra till den lite i vardagen med som den blir kanon till julfesten. Finns även som beige.

Den lilla röda som redan blivit en favorit och snart redan är slutsåld!  Så där får du skynda på om du vill ha ett X.

Och vi har fyllt på servetter, doftljus och vi har fått hem fler kuddar, fler hudvårdsprodukter och massa....ja,kom in och kolla själva!

 

Over and out!

Jessica/Guldkant

Mera poster

Gå med i vårt Guldkants

Gå med nyhetsbrevet och få uppdateringar

Sök i vår webshop