Fashion is what you buy - Style is what you do with it

Ny energi, ny butik....

Postad den 12 August 2016

Efter några dagars ledighet kom vi tillbaka till hösten och en hög av kartonger med underbara höstnyheter. Alltså jag bara tokgillar när man tömt ut butiken när en säsong är slut och man liksom får börja om på ny kula. Måla och fixa om och iordningställa butiken i en ny skrud inför en ny säsong. En vägg har jag målat om i butiken i en riktigt cool grå kalkfärg. Sååå rolig att måla med....och väggen får liksom liv på nåt sätt.

Sen målade jag om ett bord i en annan härlig färg. En syrenlila vintage-färg, så fin. Kom in o kika vet ja! Om nån är intresserad så hittar ni alla färger hos grannbutiken Hessels. 

Alla fina kläder som packas upp. Höst, höst, höst! Ja man kan inte annat än att tycka det är lite mysigt även om sommaren skulle kunna få dröja sig kvar ett litet tag till...Ni hittar allt som jag lägger upp på instagram och facebook både i vår butik i Eksjö samt i vår webshop!

Bomberjackorna är tillbaka i tre nya färger. Grå, oliv och vinröd. Och jag kan tillägga att de springer iväg från butiken i rasande fart....Så pass opp om du vill ha ett x.

 

När jag starta butiken nere i Skåne så blandade jag inredning, kläder och accessoarer. Det där med inredning har liksom bara runnit ut i sanden och det var i samband med att jag flyttade butiken till Eksjö. Lokalen i Eksjö är lite mindre än min första butik, men jag känner att jag saknar piffet. Ljusstakar, kuddar, filtar, servetter och lite annat smått och gott så nu fyller jag på igen med blandad kompott av handplockade pryttlar och pinaler. Hoppas ni gillar´t!

Spana in dessa underbara glödlampor. Snygga i taket eller i fönstret.

Vi har även fyllt på butiken med lite nya tvålar, handcreamer samt doftljus från Victor Vaissier. Ett nytt märke för oss men ett märke med anor från 1889. Så de vet vad de pysslar med. Underbara franska produker... Fina presenter till dig själv eller någon annan...

 

Vi kommer rumstrera om lite mer framöver och vi hoppas att ni gillar det vi gör! 

Tack och trevlig helgshopping!

www.butikguldkant.se

 

 

 

 

 

 

 

 

Mera poster

Gå med i vårt Guldkants

Gå med nyhetsbrevet och få uppdateringar

Sök i vår webshop