Fashion is what you buy - Style is what you do with it

Så var sommaren över...

Postad den 17 August 2016

Så var sommaren över och lugnet har åter infunnit sig i gamla stan i Eksjö...

Det är sån enorm skillnad på sommarmånaderna här nere i de gamla delarna av Eksjö. Har mer eller mindre haft kö till omklädningsrummen varje dag under sommaren, helt fantastiskt! Dagarna bara springer iväg då. Men riktigt så är det ju inte på höst och vinter-halvåret. Jag har snart haft butiken i Eksjö i två år och webbutiken har i dec varit igång ett år.

Jag har kommit fram till att vi kommer minska öppettiderna under vinterhalvåret för att kunna utveckla och lägga mer tid på webbutiken. Att driva och sköta en webbutik med allt vad det innebär tar mer tid än man kanske kan tro. Och jag vill inte göra det halvdant utan all in! Jag är så glad över att webbutiken fått så bra bemötande från er alla härliga kunder land och rike runt. Tack för att ni gillar oss och vårt soriment!

Och alla ni, våra kära kunder som brukar handla i butiken i Eksjö får helt enkelt lära er vilka dagar det är som gäller!! Så ta fram block och penna! 

Butiken i Eksjö kommer att hålla öppet torsdag - lördag med start från torsdagen 1/9. Men som vanligt om man ser något man vill ha kan man alla dagar handla i vår webbutik och välja att hämta varan i butik. Och i vår webbutik kan ni alltid välja att handla mot Klarna faktura. Det kan vara rätt skönt att samla sina köp på en faktura och betala i den takt man själv vill. 

Soon in store...

XXO / Jessica

 

Mera poster

Gå med i vårt Guldkants

Gå med nyhetsbrevet och få uppdateringar

Sök i vår webshop