Fashion is what you buy - Style is what you do with it

Köpevillkor

Returer, byten & reklamation

Retur och ångerrätt

Vi erbjuder alltid en 14 dagars ångerrätt på samtliga varor förutom underkläder och örhängen. För att en retur skall vara giltig måste varan komma tillbaka till oss i ursprungsskick med eventuella pris- och/eller märkestaggar kvar. Bifoga alltid originalförpackningen och skor skall returneras i sin ursprungskartong. Tänk på att ej fästa något på plaggen eller kartongen samt att skokartonger behöver förpackas med skyddande emballage för att undvika skador vid retur, annars kan en extra kostnad för kartongen tas ut i efterhand. Du står själv för fraktkostnaden. Du kan enkelt skicka med Postnords tjänst skicka lätt som du hittar på postnord.se

Returer skickas till:

Butik Guldkant

Norra Storgatan 34

575 32 Eksjö

Vi arbetar så snabbt vi kan med din retur och strävar efter återbetalning inom 10 dagar.

Byten

Vid byte genomför ett nytt köp så snart som möjligt för att säkra att det plagg du vill ha finns kvar. När vi mottagit returvaran återbetalar vi pengarna för den returnerade varan.

Skador och felexpediering

Skulle varan på något sätt vara felexpedierad eller skadad så står vi givetvis för returfrakten. Anmäl alltid detta till oss antingen via ett mail (med ditt ordernummer samt förklaring vad du köpt) och beskriv felet som uppstått. Om du vid uthämtning av din vara ser att paketet är skadat ber vi dig att på plats öppna paketet och se om innehållet är intakt annars görs en anmälning av detta direkt på plats vid uthämtningsstället.

Om du ångrar ditt köp efter att du fått ditt bekräftelsemail men innan du hämtat ut din beställning måste du först hämta ut paketet och sedan skicka tillbaka det till oss annars tillkommer kostnad för ej uthämtat paket om 149 kr.

Gå med i vårt Guldkants

Gå med nyhetsbrevet och få uppdateringar

Sök i vår webshop